top of page
  • Obrázek autoraK a Partneři

Setkání téměř 40 bývalých privátních bankéřů s profesionály z investičního světa

Jedním ze základních stavebních prvků naší firemní kultury je neustálé vzdělávání se, sdílení zkušeností a nejnovějších poznatků se špičkovými profesionály ze světa byznysu a investic. 💼



A protože jednou z velkých novinek letošního roku je 📈 dlouhodobý investiční produkt, jehož prostřednictvím by stát rád zvýšil zájem lidí o zajištění si financí na důchod, velmi jsme přivítali vystoupení Richard Siuda, předsedy představenstva společnosti Conseq Investment Management, a.s..



Do krásných prostor hotelu Kings Court v Praze dorazil přímo z Ministerstvo financí České republiky, kde jednal právě o dlouhodobém investičním produktu. Mohl nám tak nabídnout nejen nejčerstvější aktuality, ale také rady, jak třeba z daňového hlediska s touto novinkou ideálně pracovat. 💪



Se svým 🔭 pohledem na aktuální dění a výhledy svých sektorů se s téměř čtyřiceti zkušenými privátními poradci K a Partneři podělili také Martin Burda, předseda představenstva Sirius IS a Tomáš Hanáček, head of bussiness development Accolade Group a Eva M.., relation manager Accolade Group.



V multi family office K a Partneři našim klientům zajišťujeme klidné spaní. Čtyřem tisícům bohatých českých rodin, nadací a obcí pečujeme o finanční majetek v hodnotě přes 15 miliard korun.







bottom of page